Russo, D., DI VENERE, A., Wurm, F.r., Moulin, M., Härtlein, M., Garvey, C.j., et al. (2024). Investigation of the structure of protein-polymer conjugates in solution reveals the impact of protein deuteration and the size of the polymer on its thermal stability. PROTEIN SCIENCE.

Investigation of the structure of protein-polymer conjugates in solution reveals the impact of protein deuteration and the size of the polymer on its thermal stability

Almerinda Di Venere;
2024-01-01

2024
Pubblicato
Rilevanza internazionale
Articolo
Esperti anonimi
Settore BIO/10
English
Con Impact Factor ISI
Russo, D., DI VENERE, A., Wurm, F.r., Moulin, M., Härtlein, M., Garvey, C.j., et al. (2024). Investigation of the structure of protein-polymer conjugates in solution reveals the impact of protein deuteration and the size of the polymer on its thermal stability. PROTEIN SCIENCE.
Russo, D; DI VENERE, A; Wurm, Fr; Moulin, M; Härtlein, M; Garvey, Cj; José Teixeira, A
Articolo su rivista
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2108/371984
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 0
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 0
social impact