Sfoglia per SSD  Settore CHIM/10 - Chimica degli Alimenti

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 17 di 17
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2008 Applications of high-resolution solid-state NMR spectroscopy in food science Bertocchi, F; Paci, M Articolo su rivista
1-gen-2022 Biochar: a sustainable alternative in the development of electrochemical printed platforms Cancelliere, R; Cianciaruso, M; Carbone, K; Micheli, L Articolo su rivista
1-gen-2021 Borate and phosphite treatments of potato plants (Solanum tuberosum L.) as a proof of concept to reinforce the cell wall structure and reduce starch digestibility Fiorillo, A; Fogliano, V; Marra, M; Camoni, L Articolo su rivista
1-gen-2019 A completely green approach to the synthesis of dendritic silver nanostructures starting from white grape pomace as a potential nanofactory Carbone, K; Paliotta, M; Micheli, L; Mazzuca, C; Cacciotti, I; Nocente, F; Ciampa, A; Dell'Abate, Mt Articolo su rivista
13-mag-2008 Development of rapid and simple methods for aflatoxins determination for food safety and control Neagu, Daniela Tesi di dottorato
1-gen-1995 Electron-Paramagnetic-Resonance and H-1 and C-13 NMR-study of paper Attanasio, D; Capitani, D; Federici, C; Paci, M; Segre, A Intervento a convegno
1-gen-2020 Green synthesis of silver nanoparticles from hyperpigmented tomato skins and preliminary evaluation of the insecticidal activity Carbone, K; Santangelo, E; De Angelis, A; Micheli, L; Frosinini, R; Gargani, E; Migliori, Ca; Mazzucato, A Intervento a convegno
1-gen-2021 The impact of whole grain intake on gastrointestinal tumors: a focus on colorectal, gastric, and esophageal cancers Tullio, V; Gasperi, V; Catani, Mv; Savini, I Articolo su rivista
1-gen-2023 Influence of environmental conditions on the production of nutraceuticals in Italian edible plant landraces De Rossi, S; Di Marco, G; D'Agostino, A; Braglia, R; Mecca, G; Canini, A; Gismondi, A Articolo su rivista
1-gen-2017 La Terza Missione dell'Università: formazione e salute Fiorito, R; Novelli, G; Schillaci, O; Di fancesco, P; Petrella, G; Vincelli, C; Volpi, A; Meledandri, G; Ceccarelli, N; Fontana, F; Martini, M; Rotondi, L; Zuddas, M; Talamo, M; Canini, A; Bartoletti, Pg; Bernardini, S; Piccioni, Al; Battaglia, A; Angelelli, M; Bei, R; Roselli, M; Torino, F; Buccisano, F; Buonomo, O; Venditti, D; Marsella, Lt Altro
1-gen-2023 Looking for plant microRNAs in human blood samples: bioinformatics evidence and perspectives Olmi, L; Pepe, G; HELMER CITTERICH, M; Canini, A; Gismondi, A Articolo su rivista
1-gen-2019 Natural hydrogen sulfide donors from allium sp. as a nutraceutical approach in type 2 diabetes prevention and therapy Melino, S; Leo, S; Papajani, Vt Articolo su rivista
1-gen-2009 Nuovi metodi immunochimici di screening per la sicurezza ed il controllo degli alimenti - Tesi di dottorato
1-set-2008 Nuovi sensori e biosensori elettrochimici basati su elettrodi a stampa serigrafica per la determinazione di analiti di interesse alimentare Rădoi, Antonio Marian Tesi di dottorato
1-gen-2015 Profiling proteins in nutraceutical formulations: Characterization of the constituents, Paci, M; Bellomatria, A; Nepravishta, R; Marchetti, M Articolo su rivista
15-nov-2011 Redox regulation of cellular stress response in multiple sclerosis Pennisi, G; Cornelius, C; Cavallaro, M; Salinaro, A; Cambria, M; Pennisi, M; Bella, R; Milone, P; Ventimiglia, B; Migliore, M; DI RENZO, L; DE LORENZO, A; Calabrese, V Articolo su rivista
1-gen-2021 Vegetable waste scaffolds for 3D-stem cell proliferating systems and low cost biosensors Cancelliere, R; Zurlo, F; Micheli, L; Melino, S Articolo su rivista
Mostrati risultati da 1 a 17 di 17
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile